INSTAL·LACIONS

Les nostres instal·lacions

Instal·lacions modernes amb decoració industrial pensades tant per a la bona pràctica de l’esport, així com per poder gaudir del vessant social de l’activitat.

Pàdel

3 pistes indoor MODEL CLUB 10 amb detalls i acabats d’alta qualitat amb els requisits i especificacions tant de la Federació Internacional de Pàdel com de World Padel Tour.

  • Vidres que eviten qualsevol desviament de la pilota i lesions dels jugadors gràcies al sistema antivibració de l’estructura, reforçada amb les cartel·les i totes les unions.
  • Sistema d’il·luminació LED que compleix la normativa NIDE i protegeix en tot moment la visibilitat, tant per al jugador com per a l’espectador, amb baixes emissions de calor i un gran estalvi energètic.
  • Gespa artificial MONDO utilitzada a la pista central de World Padel Tour que destaca per la textura dels seus filaments, per aportar una major capacitat de tracció rotacional i longitudinal (grip) i per augmentar l’adherència, per tant, millora la seguretat i el rendiment en els desplaçaments.
  • Il·luminació: Les claraboies opaques de la coberta permeten l’entrada de llum natural sense reflex. Juntament amb la pintura blava a les parets del recinte i els sensors de llum programats automàticament, permeten una visibilitat extraordinària per gaudir del joc a qualsevol hora.

Vestidors

masculí i femení condicionats i pensats per a la teva comoditat abans i després del matx.

Cafeteria / Bar

Espai social per gaudir de la prèvia i el post partit amb els/les companys/es.

Màquines de vending

Gaudeix del vessant social i hidrata’t quan el bar resti tancat.

Aparcament

Aparca davant mateix de les instal·lacions!

Espai exterior

Terrassa

Chill out

Zona barcaboa

 (en construcció)

Si necessites contactar amb nosaltres, no dubtis en fer-ho