INSTAL·LACIONS

Les nostres instal·lacions

Gaudeix d’unes instal·lacions de pàdel modernes amb decoració industrial, pensades per combinar la pràctica de l’esport, així com poder passar una bona estona amb els teus. Ens trobaràs a Gironella, a la comarca del Berguedà.

Pistes de pàdel

3 pistes indoor i 1 pista outdoor MODEL CLUB 10 amb detalls i acabats d’alta qualitat, amb els requisits i especificacions tant de la Federació Internacional de Pàdel com de World Padel Tour.

  • Vidres que eviten qualsevol desviament de la pilota i lesions dels jugadors gràcies al sistema antivibració de l’estructura, reforçada amb les cartel·les i totes les unions.
  • Sistema d’il·luminació LED que compleix la normativa NIDE i protegeix en tot moment la visibilitat, tant per al jugador com per a l’espectador, amb baixes emissions de calor i un gran estalvi energètic.
  • Gespa artificial MONDO utilitzada a la pista central de World Padel Tour que destaca per la textura dels seus filaments, per aportar una major capacitat de tracció rotacional i longitudinal (grip) i per augmentar l’adherència, per tant, millora la seguretat i el rendiment en els desplaçaments.
  • Il·luminació: Les claraboies opaques de la coberta permeten l’entrada de llum natural sense reflex. Juntament amb la pintura blava a les parets del recinte i els sensors de llum programats automàticament, permeten una visibilitat extraordinària per gaudir del joc a qualsevol hora.

Vestidors

Les instal·lacions disposen de dos vestidors: un de masculí i un de femení. Climatitzats i amb dutxes, estan pensats per a la teva comoditat abans i després del matx.

Cafeteria / Bar

Espai social per gaudir de la prèvia i el post partit amb els companys i companyes.

Màquines de vending

Màquines vending per poder hidratar-te i gaudir de la companyia dels teus quan el bar resti tancat.

Aparcament

Aparca davant mateix de les instal·lacions!

Espai exterior

Terrassa

Si necessites contactar amb nosaltres, no dubtis en fer-ho